JP. CHENET

Living room concert Jennie Lena 

i.s.m. Curiosity Amsterdam

JP. CHENET

Living room concert Jennie Lena 

i.s.m. Curiosity Amsterdam

Hoewel de herkenbare flessen van het Franse wijnhuis JP. Chenet al sinds 1987 in de schappen staan, zijn de landelijke grootgrutters vanaf die tijd niet stil blijven staan.
JP. Chenet wil wijn toegankelijk en gemakkelijk maken, ook voor consumenten zonder kennis van het chateau of de appellation. Met de iconische fles, de druivenrassen op het etiket en de nieuwe, afgelopen jaar ontwikkelde, iconen is JP. Chenet herkenbaarder dan ooit en heeft de consument ineens versimpeld toegang tot de wijnmarkt door middel van handige figuren. 
Maar hoe maken we, naast de keuze in wijn, ook het leven van de consument gemakkelijker? En hoe kunnen we, naast het merk, ook de missie 'We make it straight foreward' promoten met een onvergetelijke ervaring? Met die vraag stuurde JP. Chenet ons terug naar kantoor en begon bij ons het creatieve proces...
Één ding was zeker; wij wilden de doelgroep in hun hart raken (zelfs met het kleine budget).
Website actie.jpg
Website actie 2.jpg
MECHANISM OF ACTION // WEBDESIGN
Met het introduceren van het 'JP. Chenet Huiskamerconcert', gaven wij JP. Chenet's grootste fans de kans op een onvergetelijke ervaring; een concert van Jenna Lena bij hem/ haar thuis! Hoeveel makkelijker wil je het leven maken? Je hoeft de deur niet meer uit voor een concert, het concert komt gewoon naar jou! Voor JP. Chenet hoef je de deur niet uit, die drink je het beste thuis!
Deelnemers aan de wedstrijd werden ingezet als ambassadeurs van JP. Chenet en werden via een share, vote, win mechanisme opgeroepen om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen op Facebook. Op deze manier kon een groot publiek bereikt worden.
Een groot aantal mensen deed mee en uploadde een foto op pakjepodium.com. JP. Chenet verbond zich opnieuw met haar doelgroep en veroverde zowel een plekje in hun hart als in hun glas.